Slide background

Om RUUD Executive

RUUD Executive er et partnereid konsulentselskap innen rekruttering, Executive Search og ledertjenester med historikk fra bransjen siden år 2000. Vi tilbyr lederrekruttering og lederutvikling med høy kvalitet og standard i markedet. Vi er genuint opptatt av lederskap og ønsker å være med på å styrke dette i nærings- og organisasjonsliv. Vår visjon er derfor å bidra til fremragende lederskap hos våre kunder.  Vi utgjør et solid og kompetent rådgiverteam og har som langsiktig ambisjon å bli et internasjonalt ledende selskap innen Leadership Services. Vi ønsker å utgjøre en forskjell hos våre kunder. Vårt kundeløfte er å levere skreddersøm med høy kvalitet og standard i hvert oppdrag. Vi kombinerer moderne og tradisjonelle metoder og har i samarbeid med akademia utviklet en høy kvalitet på våre tjenester basert på internasjonalt anerkjent metodikk og verktøy.

Ansatte

Bjørn Ivar Danielsen

+47 916 29 087 / bid@ruud-executive.no
Bjørn Ivar Danielsen har 25 års konsulenterfaring og internasjonal toppledererfaring fra Accenture. Han har vært sentral i å bygge opp Accenture i Norge som Adm.dir i Norge i perioden 1993-2002. Han har lang styreerfaring og i RUUD Executive innehar han rollen som Executive Partner. Han deltar i oppdrag på Executive-nivå som diskusjonspartner og rådgiver for våre kunder.

Tor-Egil Ruud

+47 408 57 488 / ruud@ruud-executive.no
Tor-Egil Ruud er Founding Partner og har over 15 års erfaring fra rekruttering, Executive Search og lederutvikling fra flere nasjonalt og internasjonalt markedsledende miljøer. Han har gjennomført et tresifret antall nasjonale og internasjonale oppdrag innen Executive Search og rekruttering. Ruud har utviklet lederprogram og assessment-sentre for store konsern. Han har også vært sentral i vurdering av organisasjon og team i oppkjøps- og fusjonsprosesser.

Se LinkedIn profil

Anine Charlsen

+47 988 13 651 / ac@ruud-executive.no
Anine Charlsen jobber som seniorrådgiver i RUUD Executive. Hun er organisasjonspsykolog og ansvarlig for prosess og metode. Anine jobber i dag med Executive Search og helhetlig rekruttering, samt prosjekter innen Talent Management, vurdering og utviklingsprosesser. Anine har mastergrad i arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Oslo, dobbel bachelor fra NTNU (psykologi og sosialantropologi med spesialiseringer som globalisering og organisasjonsantropologi), samt studert bedriftsøkonomi ved BI.

Se LinkedIn profil

Roger Sollied Johansen

+47 997 38 999 / rsj@ruud-executive.no

Roger Sollied Johansen arbeider som seniorrådgiver i Ruud Executive med ansvar for helhetlig rekruttering samt rådgivning. Han har bred erfaring fra både privat og offentlig virksomhet, og han kan vise til sterk relasjonell kompetanse og et omfattende nettverk fra sitt mangeårige aktive virke i både arbeids- og organisasjonsliv. Roger ønsker å bidra til fremragende lederskap, og han fungerer som Practice Manager for Sales & Marketing med særlig fokus på salgstrening og salgsutvikling for våre berørte kunder.

Se LinkedIn profil

Stian Sangvig

+47 920 51 109 / sts@ruud-executive.no

Stian Sangvig jobber som seniorrådgiver hos RUUD Executive med fokus på energi, industri og transport. Før han flyttet tilbake til Norge i mars 2016 jobbet Sangvig 17 år i London som global rådgiver i Executive Search og løste oppdrag for kunder i Europa, Midt-Østen, Afrika, samt Nord- og Sør-Amerika innen industrier som gruvedrift, metall, energi, IKT og ledelseskonsultering. I tillegg til norsk snakker og skriver han flytende engelsk, spansk, tysk og nederlandsk. Sangvig er utdannet fra Birkbeck, University of London med en MA Journalism, samt fra University of Strathclyde i Glasgow og Universidad de Deusto i San Sebastian med en BA (Hons) Marketing.

Se LinkedIn profil