Slide background

Om RUUD Executive

RUUD Executive er et partnereid konsulentselskap innen rekruttering, Executive Search og ledertjenester med historikk fra bransjen siden år 2000. Vi tilbyr lederrekruttering og lederutvikling med høy kvalitet og standard i markedet. Vi er genuint opptatt av lederskap og ønsker å være med på å styrke dette i nærings- og organisasjonsliv. Vår visjon er derfor å bidra til fremragende lederskap hos våre kunder.  Vi utgjør et solid og kompetent rådgiverteam og har som langsiktig ambisjon å bli et internasjonalt ledende selskap innen Leadership Services. Vi ønsker å utgjøre en forskjell hos våre kunder. Vårt kundeløfte er å levere skreddersøm med høy kvalitet og standard i hvert oppdrag. Vi kombinerer moderne og tradisjonelle metoder og har i samarbeid med akademia utviklet en høy kvalitet på våre tjenester basert på internasjonalt anerkjent metodikk og verktøy.

Ansatte

Bjørn Ivar Danielsen

+47 916 29 087 / bid@ruud-executive.no
Bjørn Ivar Danielsen har 25 års konsulenterfaring og internasjonal toppledererfaring fra Accenture. Han har vært sentral i å bygge opp Accenture i Norge som Adm.dir i Norge i perioden 1993-2002. Han har lang styreerfaring og i RUUD Executive innehar han rollen som Executive Partner. Han deltar i oppdrag på Executive-nivå som diskusjonspartner og rådgiver for våre kunder.

Tor-Egil Ruud

+47 408 57 488 / ruud@ruud-executive.no
Tor-Egil Ruud er Founding Partner og har over 20 års erfaring fra rekruttering, Executive Search og lederutvikling fra flere nasjonalt og internasjonalt markedsledende miljøer. Han har gjennomført et tresifret antall nasjonale og internasjonale oppdrag innen Executive Search og rekruttering. Ruud har utviklet lederprogram og assessment-sentre for store konsern. Han har også vært sentral i vurdering av organisasjon og team i oppkjøps- og fusjonsprosesser.

Se LinkedIn profil

Hedda Torkelsen

+47 474 63 297 / ht@ruud-executive.no

Hedda Torkelsen jobber som Office Manager i RUUD Executive på deltidsbasis ved siden av Masterstudiet i Økonomi og Ledelse på Handelshøyskolen BI.

Se LinkedIn profil